2022-03-11

Vi märker en ökad efterfrågan av våra tjänster vilket gläder oss enormt mycket, tack för förtroendet kära kunder!

För att kunna leverera vårt allra bästa, såväl till våra uppdragsgivare som till våra hyresgäster så har vi därför valt att rekrytera två mycket trevliga och kompetenta medarbetare, Annelie Roth och Amir Cehic.

Annelie har senast studerat Fastighetsförvaltning på Newton Yrkeshögskola och har dessförinnan sedan 2007 haft tre olika meriterande anställningar inom bank & finanssektorn. Annelie kommer att stärka upp vår administrativa avdelning och främst jobba med uthyrning, avisering & inkasso.

Amir har lång och gedigen erfarenhet av vår bransch. Efter studier i fastighetsföretagande i början av 2000-talet så har Amir innehavt två olika fastighetsskötartjänster. Sedan 2008 har Amir haft anställning som Fastighetsförvaltare med allt vad det innebär. Jag ser det som mycket meriterande att ha börjat sin karriär som fastighetstekniker och därefter ha vuxit in i rollen som fastighetsförvaltare. Det borgar också för ett gediget intresse av arbetsuppgiften. Amir kommer att stärka upp teamet som Fastighetsförvaltare och kommer initialt främst att fokusera på några av våra nyare uppdrag, av lite större karaktär.

Annelie & Amir, jag är oerhört glad att vi lyckades just finna er båda, ni är som klippta och skurna för era respektive arbetsuppgifter och i vårt glada team!

Varmt Välkomna & Lycka Till !!

Johan Rosén, VD