FASTIGHETSÄGARE & BRF

Förvaltnings AB Malmöborg erbjuder våra tjänster

Får vi lov att presentera oss!

 

Vår affärsidé är att förvalta fastigheter åt privatpersoner, stiftelser, fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar. Genom en väl beprövad förvaltningsmodell tillser vi att fastigheterna är trivsamma för hyresgästerna och samtidigt lönsamma investeringar för våra uppdragsgivare.

Malmöborg, precis som namnet klingar, har vårt säte i Malmö, men vi förvaltar fastigheter även på andra orter i Skåne. Våra uppdrag finns såväl i storstadsmiljö som på landsbygden, vilket i sig är lite unikt. Vårt grundkoncept är totalförvaltning, men vi skräddarsyr gärna en förvaltningsmodell som passar just dina önskemål.

Vi anser att det är en styrka hos en fastighetsförvaltare att kunna erbjuda en så komplett korg av fastighetsrelaterade tjänster och kompetenser som möjligt. När åtgärderna kräver så har vi välkända samarbetspartners inom bygg och teknik att tillgå med högsta prioritet.

Med bakgrund i vår stora kundkrets så utgör vi en unik tyngd som upphandlingspart, vilket skapar bättre förutsättningar för dig som enskild kund. Ta för exempel del av vår förmånliga fastighetsförsäkring!  

Avslutningsvis så vill jag hälsa att oavsett om det gäller att bokföra, städa trapphus, hyresförhandla, utföra reparationer, dränera husgrunder eller att upphandla och samordna olika former av avancerade entreprenader så vill vi vara er högra hand med en stor portion personligt engagemang och känsla.

Varmt välkomna!

Johan Rosén, VD

Önskar ni kontakt med oss för intagande av offerter vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

 

2 + 1 =

KONTAKTUPPGIFTER

Förvaltnings AB Malmöborg
Skrittgatan 6
213 77 Malmö

Tel: 040-238890

Öppettider
Vardagar 09.30-15.00
Lunchstängt 12:00-13:00

Se avvikande öppettider här

GÖR EN FELANMÄLAN

I respektive fastighetsentré finner ni information om vad som gäller i just er fastighet,
såsom kontakt till vaktmästare samt fastighetsjour.