Ett drömläge!!

Några minuters promenad från stationen, längs den vackra boulevarden tornar denna alldeles nyuppförda fastighet upp sig mot den klarblå himlen. Generösa glaspartier, guldfärgade element mot en sober naturfärgad fasad skapar känsla av elegans och kvalitet.

Vi erbjuder nu 75 helt fantastiska lägenheter, samtliga med hög standard i materialval, noga genomförda planlösningar samt generösa balkonger. Högst upp i åttavåningshuset erbjuds något större lägenheter med utsikt över sundet och med Öresundsbron i blickfånget. Mot den trevliga innergården finns två fristående lägenheter med balkong kring hela boendet. Men oavsett utsikt och storlek så skänker varje lägenhet en fantastisk boendemiljö där det märks att arkitekten tänkt till i varje detalj.

Hela huset är därtill miljöanpassat, det ligger i allas intresse att värna om miljön och därför erbjuds ni som hyresgäster en säker cykelparkering, cykelverkstad samt möjlighet att låna eldriven cykel i fastighetens källare. Närheten till stationen skapar suveräna pendlingsmöjligheter och för dig som ska ut och flyga så hinner du till Kastrup innan kaffet har svalnat.

Naturligtvis erbjuds parkeringsplatser för dig som har bil, dessa administreras av P-Malmö och på parkeringsplatsen som ligger i nära anslutning till fastigheten så är 45 av platserna ämnade enbart för denna fastighet.
Hyllie är en helt ny stadsdel med egen arena, tågstation, hotell, restauranger och shopping. Hyllie är även det sista stoppet innan bron tar oss över till underbara Köpenhamn!

Hyresobjekten presenteras med hyresnivå var för sig. Hyran inkluderar uppvärmning, vatten, tv-kanaler samt fiber. Hyresgästen betalar själv för varmvattenkonsumtion samt tecknar eget elabonnemang.

Med denna lilla introduktion önskar vi er varmt välkomna att inom kort teckna en hyresbostad på en plats där Malmö möter kontinenten och där människor stortrivs med att bo centralt och ändå kunna blicka ut över omgivningar där hav möter land.

Väl mött,

Förvaltnings AB Malmöborg i samarbete med HBS Property AB