LUFTMASKAN 2, HYLLIE

Projektuthyrning

Information Luftmaskan 2, Hyllie

Uthyrningen av 75 lägenheter samt två lokaler har nu påbörjats. Majoriteten av lägenheterna ansöks via Boplats Syd och kontrakteras därefter via Förvaltnings AB Malmöborg.

Vi har valt att marknadsföra ett mindre antal lägenheter samt båda lokalerna här på vår egen hemsida.

Naturligtvis uppstår en del frågor kring vad som inkluderas i boendet, de vanligaste frågorna hoppas vi att ni kan finna svar på här nedan.

Inflyttning:

Det tilltänkta inflyttningsdatumet är satt till den förste maj med förhoppning om att tillträde kan ske redan under april månad.

Rent logistiskt är det omöjligt att ge samtliga hyresgäster tillträde på samma dag, vi anpassar därför datum för inflyttning till en specifik tidpunkt. Risken är annars stor att gatan blir överbelamrad med flyttbilar samt att ni kolliderar i hissar och trapphus.

Naturligtvis kommer vi i god tid att informera var och en av er tillträdande hyresgäster om när just er lägenhet är färdig att tas i bruk.

Fiber:

Vi har valt Tele 2 som leverantör. Hastigheten är 100/100 och ett basutbud om 15 kanaler ingår.

I din lägenhet finns en digitalbox för tv samt en installerad router för bredband.

Välj det telefoniabonnemang som passar dig bäst, beroende på om du mest ringer samtal till andra fasta telefoner, eller om du även ringer mycket till mobiltelefoner.

Tele2 har även Sveriges största utbud av tv och play. Med Comhem Play kan du se dina tv-kanaler och playutbud på din dator, surfplatta eller mobil. Med Tele2 Tv Hub röststyr du ditt utbud och kan även ladda ner vilka appar de vill från Google Play Store. Med Tv Hub kan du även lägga till inspelningstjänsten Rec och kan då spela in flera program samtidigt och pausa i direktsändning.

Parkering:

På en parkeringsplats i närområdet är 49 parkeringsplatser reserverade och öronmärkta för just denna fastighet. Vi återkommer med information om hur dessa skall administreras och bokas.

 

Vi rekommenderar att ni kikar in här med jämna mellanrum för att följa våra uppdateringar i takt med att vi närmar oss tillträdesdagen.

 

KONTAKTUPPGIFTER

Förvaltnings AB Malmöborg
Skrittgatan 6
213 77 Malmö

Tel: 040-238890

Öppettider
vardagar 09.00-15.00

Se avvikande öppettider här

GÖR EN FELANMÄLAN

I respektive fastighetsentré finner ni information om vad som gäller i just er fastighet,
såsom kontakt till vaktmästare samt fastighetsjour.