CORONAVIRUS

CORONAVIRUS
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

VIKTIG INFORMATION PGA CORONAVIRUS

 

Våra hyresgäster, anställda och deras familjer är vår högsta prioritet.

För att minska en eventuell spridning av coronaviruset vidtar vi därför försiktighetsåtgärder i vårt dagliga arbete och i kontakten med vårt kontor.

Vi kommer därför inte att utföra några reparationer eller andra åtgärder i bostadsmiljö om dessa inte är av akut slag, såsom vattenläckage eller annan för fastigheten nödvändig åtgärd.

Vänligen inkom ändå med eventuella felanmälningar som vanligt så att vi kan dokumentera dessa samt prioritera vad som anses akut.

Vi kommer ej heller att under denna period hålla kontoret öppet för besök. För frågor kring hyror eller andra administrativa ärenden nås vi via telefon som vanlig 040-23 88 90 eller på mejl info@malmoborg.se.

Detta är en åtgärd i syfte minska smittspridningen av viruset och vi hoppas att ni respekterar vårt tillfälliga beslut då alla måste ta sitt ansvar för att motverka ytterligare spridning av denna farsot.

Vi finns så klart för rådgivning, frågor och annat på telefon och mejl.

Vi följer situationen noga för att säkerställa att vi vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder för att skydda våra hyresgäster, anställda och deras familjer.

 

Hälsningar

FÖRVALTNINGS AB MALMÖBORG