Gott Nytt År & Välkommen i vår förvaltning!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Skrittgatan 2019-01-02

Gott Nytt år på er allesammans, hoppas ni har haft en fin jul och en riktigt festlig nyårshelg!!

Vi vill samtidigt passa på att önska våra nya hyresgäster i Västra Hamnen och St Knuts Torg varmt välkomna i vår förvaltning, det rör sig om två fantastiskt trevliga fastigheter som vi är jätteglada över att ha fått förtroendet att förvalta och rå om från och med årsskiftet. Information och kontaktuppgifter till Malmöborg finns i trapphusen och i brevlådorna, så de flesta av er har säkert tagit del av denna, även den lilla foldern som brukar vara uppskattad att bläddra i.

Varmt välkommen att höra av er med eventuella frågor och funderingar, vi nås på telefon 040-238890 vardagar 08.30 – 12.00 eller besök oss här på vårt trevliga kontor på Skrittgatan 6 i Jägersro, kaffepanna står oftast på ;-)

Ett riktigt Gott 2019 från oss alla till er alla!!

Johan Rosén, VD