Tidstypiska lokaler i Malmös mest centrala läge, Södergatan/Skomakaregatan i Malmö

Tidstypiska lokaler i Malmös mest centrala läge, Södergatan/Skomakaregatan i Malmö
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Allt som blir bra får lov att ta lite tid, men nu är vi snart helt klara med renoveringen av den tidstypiska fastigheten, mitt i City!

FasadKök

Ja så är det, och är det något som blir riktigt bra så är det renoveringen av den magnifika fastigheten Gyllenstjärna 32. Såhär i slutskedet av den påkostade renoveringen som hållit oss i förvaltningen, snickare, rörläggare, målare, elektriker,murare med flera från en lång rad olika företag sysselsatta sedan våren 2017 så är det en särdeles njutning att nu skönja resultatet.

I skrivande stund monteras stuckaturerna i trapphusen som skall framträda speciellt vackert i skenet från de pampiga takamplarna från Karlskrona lampfabrik.

Intresset för de lediga lokalerna är enormt, redan nu är ett flertal kontrakt tecknade med trevliga och innovativa verksamheter som vill synas och verka i denna härliga miljö.

Ännu finns det några lediga kontorslokaler att kika på med storlek om 24 kvadratmeter, perfekt för det mindre företaget samt även en trevlig lokal för det lite större teamet om 164 kvadrat. Däröver finns det för stunden även en paradlokal med hörnläge om ca 260 kvadratmeter. Denna pampiga kontorslokal har till sin fördel ett magnifikt hörnrum med utsikt över korsningen Södergatan/Skomakaregatan. Överlag så har samtliga lokaler oavsett storlek  tidstypiska detaljer såsom generösa takhöjder, stuckaturer och vackra golv, etc.

Varmt välkommen på visning, det är här ni vill synas och mötas!