Fantastiska kontorslokaler i en fantastisk fastighet!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Malmö 2018-05-25

 

Hej på er!

Nu vill jag informera om ett spännande renoveringsprojekt som vi har förtroendet att vara en del i. Mitt i centralaste Malmö byggdes på slutet av 1800 talet en fastighet med betäckningen Gyllenstjärna 32. Fastigheten uppfördes i den tidstypiska byggnadsstilen Nyrenässans. Här byggdes pampiga våningar med generösa och därtill rikligt stukaturbeklädda takhöjder, kakelugnar med motiv, vackra fiskbensparkettgolv och allt annat som ju är en fröjd för ögat.

södergatan.skomakaregatan

Med tiden och då i synnerhet under senare hälften av 1900 talet utfördes olika typer av renoveringar i fastigheten och precis som i många andra hus så ersatte man vackra originalmaterial med moderna material och vips så försvann mycket av känslan. Idag är vi som fastighetsförvaltare väldigt glada över att fastighetens ägare har en förkärlek till genuinitet, kvalitet och känsla, nu pågår nämligen en genomgående renovering av Gyllenstjärna 32, med fokus på att återskapa vad jag tidigare beskrev.  Kort sagt, nu höjs skicket på hela fastigheten till den nivå som den verkligen förtjänar.

De gamla våningarna ändrades redan långt tidigare till kontorslokaler och så skall det förbli. Vi ser nu fram emot att påbörja uthyrning av dessa fantastiska ytor där en lokalhyresgäst som uppskattar kombinationen av känsla, funktion och belägenhet verkligen kommer att stortrivas.

Kontakta oss för visning redan idag!

Bästa hälsningar i det soliga vädret/ Johan Rosén, VD