Nu är hösten här!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Malmö 2017-10-25

 

Mycket har hänt det senaste året. Vi har fått förtroendet att förvalta fler fina fastigheter i attraktiva områden här i Malmö, samt även utökat vår förvaltning på park- och grönytesidan.

I syfte att vara en ännu bättre förvaltare har vi även breddat vårt utbud av tjänster. Numera kan vi även erbjuda kompetens inom bygg, mur, mark och målning. Vi har färdigställt ett antal dräneringsuppdrag som också omfattat nya innergårdar och nya fina ytskikt i källare. I skrivande stund är vi delaktiga i att renovera en av Malmös mest centrala och vackra fastigheter, Gyllenstjärna 32,  hörnet Södergatan-Skomakargatan  där målet är att återskapa många av de detaljer som är kategoristiska för byggnadsstilen nyrenässans. Här kommer underbara kontorsytor med modernaste funktion men i gammal stil att erbjudas för inflyttning under sommaren 2018.

Nu har hösten kommit och precis som alltid i Skåne så kan vädret skifta snabbt. Vi förbereder därför i skrivande stund vår snö och halkbekämpningsutrustning så den är i prima skick när temperaturen sjunker och snön faller.

Ha en härlig höst och kika in på vår hemsida för nya uppdateringar!